Estrena «Dos al magatzem», comèdia en català al CC Sant Andreu.

Estrena la comèdia de teatre que en 1993 va ser estrenada com «Sin trampa ni cartón», obra de teatre de comèdia escrita per l’Eduardo Herrera Baena , i que va ser reestrenada al 2013 per Cia Germands, amb més de 50 actuacions, avui torna en la seva versió en catalá. Ara ja podem veure «Dos al magatzem».

Un afiche ben bonic per anunciar les actuacions.

«Dos al magatzem»

parla de l’amistat que surgeix entre dues persones que tot i procedint d’entorns ben diferents, aprenen valors l’un de l’altre per aquesta convivència que suposa ser company a la feina. Un que vol ser torero, altre que volia ser mossen, fent la feina que els hi toca, arribaran a ser millors persones. Tot això narrat en la clau d’humor seriòs i quotidià que definiex els texts de l’Eduardo Herrera, fan d’aquesta obra un moment per presenciar.

On la fan aquesta obra?

Doncs a la Sala Imma Planes , dins el Centre Cívic Sant Andreu (Telf; 933117953, ccsantandreu@bcn.cat), al carrer Gran de Sant Andreu 111.

Quins dies?

17, 18, 19, 24, 25, 26 de febrer i els dies 3,4 i 5 de març

Divendres i dissabtes a les 22 hores i els diumenges a les 18 hores.

I per reservar?

Cal trucar al telèfon 655 166 512 en horari d’oficina.

Us recomanem molt aquesta obra per tots els públics, anar a veure-la es un goig i un luxe, amb aquests grans actors treballant per vosaltres.

dos al magatzem, comèdia en català per CIA Germands

[:]

Scroll al inicio
¡Hola!¿Puedo ayudarte en algo?