«Catalan Gigolo», Comèdia de Teatre català, versió de «Amor en alquiler: El putito feo»

«Catalan Gigolo»: Comèdia de Teatre Català

L’obra de Eduardo Herrera Baena «Amor en alquiler: El putito feo», estrenada en quatre països, ara també es pot gaudir en català.

De fet, l’estil d’aquesta comèdia és molt de teatre català, emotiu, elegant, de novel·la.

L’idioma marca als actors
Pels actors, el text en català té el mateix contingut, però la seva interpretació es veu canviada per la tonalitat i les expressions de la llengua. I amb això, pel tarannà català, inherent a la cultura catalana.

Cinc cèntims  de «Catalan Gigolo».

Aquí poden llegir un fragment de l’obra traduïda.

Ella:

(Provant de ser suau, però farta de la conversa)
Doncs
tu ho portes molt bé, vaja, que no se’t nota en res al que et dediques. És més, ets tot el contrari. Vull dir, que t’imagino més a tu pagant… Que no pas cobrant.

…I és que ets molt “normalito”, dóna la sensació de que en la vostra agència agafen a qualsevol…

…Que jo no dubto que el teu “look” de “grinyolin lover” romàntic i discotequer no tingui la seva morbositat, però m’esperava més alguna cosa a l’estil “Dicaprio”, que no pas un Tarzanet en hores baixes amb pinta de menjador compulsiu de tapites, canyes i peixet fregit.

Ell:

(Donant-ho tot per perdut)
Bueno, no tinc per què suportar tot això; si no t’agrado, em vaig i assumpte arreglat. Ara, que no ho entenc, avui que m’he dutxat, que m’he posat colònia, que m’he netejat les orelles… No fotis!. Que m’he llevat fins els pelillos del nas, Mira, mira a veure si veus algun…

«Catalan Gigolo» es pot contractar per representar arreu Catalunya. Andorra i el Roselló.Contacteu amb Escenaviva per obtenir el dossier.

Artículos recomendados

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

RSS
Follow by Email
YouTube
Instagram
Abrir chat
Hola, Puedo ayudarte en algo?