PROPOSTES TEATRALS PER L’OCI, LA FORMACIO I EL MARQUETING AMB ESCENAVIVA

PROPOSTES TEATRALS D’OCI, FORMACIÓ I MÀRQUETING

A Escenaviva posem a la seva disposició coneixements i experiència teatral per tal d’acomplir un bon servei dins l’àmbit de l’entreteniment, la formació o els negocis. [piopialo]Aquí tenen les nostres propostes, inclós el servei de personalització d’espectacles, formacions  i eines de comunicació .[/piopialo]

TEATRE DE COMÈDIA

«Dos al magatzem», 

Una comèdia entranyable estrenada al 1993 a la Sala Villarroel de Barcelona i que avui dia no ha perdut vigència.

La reestrena va ser a càrrec de la companyia Germand’s , al Teatre Joventut d’Hospitalet, actuant també en sales com el CC Sant Andreu.

REPRESENTACIÓ A ESCENARI.

Comedia en catala escenaviva

Contacti amb nosaltres per obtenir el dossier amb tots els detalls artístics i tècnics.

EVENTS

Els events són sempre l’ocasió de fer sentir bé als seus convidats, amb Escenaviva li oferim un ventall de serveis per tal de fer la seva festa perfecta.

PERSONALITZACIO D’ESPECTACLES PER EVENTS

Per a aquells clients que tenen molt clar l’espectacle que volen per la seva festa, a Escenaviva els hi oferim un disseny personalitzat del seu event, des de les presentacions, fins les actuacions o les animacions. També poden disposar dels nostres serveis de producció com ara vestuari o sonorització.

Aquest video és un exemple de la nostra oferta en disseny d’espectacles. Són els premis de la moda de Petrer, Alicante

PROPOSTES D’ESPECTACLES PER EMPRESES I ENTITATS

A Escenaviva tenim un ampli repertori d-espectacles per fer «a domicili», és a dir, teatre de banquets allà on escaigui . D’entre tots ells, permeti’ns recomanar-vos el nostre Sopar de Misteri. Aquestas són propostes teatrals per màrqueting, els riures són agraïts.

Humoristes PER BANQUETS

Actors infiltrats entre el servei o els convidats, per trencar el gel i donar a la vetllada un aire festiu.

ESPECTACLES PER CASAMENTS

Cambrers infiltrats, són una aposta pels riures també als casaments. Equips d’actors infiltrats per grans banquets, riures per sorpresa.

Happening : Humoristes en acció

Els nostres personatges còmics estan dissenyats pel teatre de banquets, són interactius, enginyosos i interactuen amb el seu públic, fent així la festa de tots.

ESPECTACLES FAMILIARS

Per escoles i festes familiars, Escenaviva us ofereix el seu repertori  per tots els públics, espectacles centrats en l’àmbit infantil, i que van des de les actuacions dels nostres pallassos, Ludovico i Castanyola,…

…passant per espectacles de teatre infantil relacionats amb grans temes de la cultura catalana, com la Castanyera, Sant Jordi o el Tió.

…I titelles pels més petits, com «La Granota Valenta»

Animacions i tallers amb balls, globoflèxia, pintacares o bombolles de sabò gegants i molt més.

Els espectacles van tots amb megafonia,  i l’equipament per actuar a l’aire lliure o a cobert.

FI DE CURS PER ESCOLES

Disco movil con animación
Podeu trucar-nos o enviar-nos un mail per més informació.

La fi del curs acadèmic és sempre una data festiva;  i per aquests events el millor que podem oferir es la nostra sessió de disco mòbil amb animació al ball, la gresca està assegurada. Més info clicant aquest enllaç:

Festes fi de curs, animació i tallers

PROPOSTES DE FORMACIO ESCENAVIVA

Tallers DE TEATRE A MIDA ,

Per escoles i associacions o grups de teatre, tenim tot el necessari des de el llibret personalitzat pel número d’integrants del grup o la temàtica, atrezzo, vestuari o direcció escènica i coreografies, tot per fer del teatre una eina per gestionar emocions i comunicar.

Oratòria: APRENDRE A PARLAR EN PUBLIC

Saber fer un bon discurs pot ser la diferència entre l’èxit dels projectes …o no. A Escenaviva comptem amb excel·lents professionals del guió i actors professionals que es posen a la seva disposició, per ajudar-lo a vèncer la timidesa i adoptar un tó públic natural i convincent.

propostes teatrals per marqueting

Marqueting de guerrilla

Equipos de animación para marqueting de guerrilla

Atreure l’atenció i fidelitzar clients oferint-lis experiències és la nostra especialitat. Equips en diferents registres d’interpretació cadascú pel seu públic objectiu.

Personalitzar i entretenir

Marqueting de continguts amb Publicitat a internet

Dissenyem la seva publicitat i la realitzem a mida per obtenir un canal de youtube que faci ressò a les xarxes. Per donar confiança als teus clients amb publicitat carismàtica.

PRODUCCIO TEATRAL I AUDIOVISUAL

Guions a la carta

Per desenvolupar arguments o presentar projectes, posem a la vostra disposició el servei de guionistes professionals, que faran fluir el discurs.

Continguts per televisió

Continguts audiovisuals amb guions originals, amb molt d’humor i emoció, des de sèries a programes televisius. Al video de la Castanyera va ser dins la temporada de col·laboracions d’Escenaviva amb Esplugues Televisió.

Presentadors professionals

Per conduir la vetllada amb simpatia i ritme, presentadors professional

El nostre col·laborador José Bailón, presentador del Barcelona Club Comedy, va coincidir amb en Russell Crowe a la presentació del Publifestival.

Amb Escenaviva, no s’haura de preocupar de fer l’anfitrió al seu esdeveniment, pot disposar de professionals que s’encarreguin de conduir la seva vetllada, vostè només ha de gaudir del moment.

DISSENY DE VESTUARIS per ESPECTACLES

Japonesca és dissenyadora que ja ha creat vestuaris per Escenaviva. Un Vestuari personalitzat i especialitzat en arts escèniques.

Diseño de vestuario
Vestuario personalizado para eventos, como la exposición de gatos exóticos.

Audiovisuals: VIDEOS CORPORATIUS

Els videos a internet són molt valuosos, serveixen per donar confiança al client que és lluny.

Es per això que sabem que un bon video corporatiu, seriós però humà. li pot ajudar a fer prosperar el seu negoci a Internet, i així al món sencer. La proposta de video corporatiu, videobook o informe pot incloure servei de traduccions.

Les nostres propostes en màrqueting de continguts i videos corporatius són frescos i actractius.

GRAVACIONS EN STREAMING

A Escenaviva poden contractar gravacions en directe amb posterior edició del vídeo de record amb els millors moments del seu event.

No dubti en contactar amb nosaltres per obtenir el nostre dossier amb informació més detallada.

Contactar amb Escenaviva
¡Hola!¿Puedo ayudarte en algo?