Festes fi de curs. Animació i tallers.

Les festes de fi de curs a escoles d’Escenaviva ofereixen  disco mòbil amb coreografies per fer unes festes d’allò més lluentes. La fi de curs es un event per celebrar la cloenda del curs a escoles i col·legis, i el millor és ballar tots plegats. El nostre repertori us dóna de tot un xic, ja que sonen tant els temes més moderns, que combinem amb clàssics de la música infantil catalana, així com aquelles coreografies que mai no passen de moda. Sempre pensant en la canalla, guiant els seus moviments i animant a la gresca i la xerinola.

Portem un equip de sò de 1000 watts i micros inal·lambrics, per tal de que la música es senti bé fins i tot al pati més gran, i per la nostra experiència de més de quinze anys celebrant fins de cursos, podem garantir que aquest espectacle és un èxit rotund.

Per aquells que s’estimen més l’animació amb tallers també disposem d’un ventall de tallers lúdics que diverteixen molt a la canalla, com és el de maquillatge pintacares amb pintures especials per maquillatge de teatre, i el pinzell de Castanyola, artista que pot crear infinitat de models, com ara superheroïs, princesses, animals, flors, cotxes, monstres, o maquillatges de fantasia, maquillatges que sempre han estat molt felicitats. També és molt divertit el taller de bombolles de sabò gegants, o les espases de globoflèxia, tallers que han arribat a ser un clàssic de l’animacio i que a Escenaviva sabem molt bé com portar-los a terme.

Tallers de bombolles de sabò gegants amb Escenaviva
Tallers de bombolles de sabò gegants amb Escenaviva

Tot el repertori que oferim per festes de fi de curs és perfectament combinable, de cara a oferir a cada centre d’ensenyament la proposta que considerin més adient.

Per més informació, no dubteu en contactar amb nosaltres, us atendrem amb molt de gust.

Podeu trucar-nos o enviar-nos un mail per mé sinformació
Podeu trucar-nos o enviar-nos un mail per més informació.

I si voleu tenir informació periòdicament sobre les nostres novetats de teatre i animació a les escoles, podeu apuntar-vos a la nostra lista de correu omplint el següent formulari:

* indicates required


Scroll al inicio
¡Hola!¿Puedo ayudarte en algo?